yeni kordon yazı banner

Bozcaada’nın ‘Putin’inden ses yok!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozcaada’nın ‘Putin’inden ses yok!
Bozcaada’ya araçlarıyla gelen turistlerden çevre ve trafik düzenlemesi adı altında para alınması gündemdeki yerini korurken adanın ‘Putin’ lakaplı belediye başkanı Yahya Göztepe’nin tepkilere karşın hiçbir açıklama yapmaması dikkat çekiyor.

Tatilini Bozcaada’da geçirmek isteyen vatandaşlardan, adadan çıkış yapacakları sırada çevre ve trafik düzenlemesi adı altında 200 lira para alınıyor.

Birçok vatandaş belediye ekiplerince kendilerine dayatılan bu uygulamaya tepki gösterirken, dijital mecralarda binlerce şikayet kaydı bulunuyor.

Son olarak aracıyla adadan çıkış yapan tatilci vatandaş, bir belediye görevlisi tarafından, kendisinden 200 TL istenmesine şu sözlerle tepki göstermişti:

"Şaka gibi, yani ülkeden çıkıyorsun çıkma parası, adadan çıkıyorsun ada parası. Bak adayı temizleyerek gidiyorum. Çöplerimi toplayarak gidiyorum. İçim acıyor sana da bana da yazık."

Söz konusu vatandaşın o anları kaydettiği video sosyal medyada büyük ses getirmiş, ulusal basında da gündem olmuştu.

Tüm bu şikayetlere ve kamuoyunun açıklama beklentisine rağmen, Bozcaada Belediyesi'nin 'Putin' lakaplı belediye başkanının hiçbir açıklamada bulunmaması dikkat çekiyor.

 


Çanakkale vekillerinden örnek görüntüÖnceki Haber

Çanakkale vekillerinden örnek görüntü

Çanakkale’de toplu taşımaya zam yolda!Sonraki Haber

Çanakkale’de toplu taşımaya zam yolda!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!