Çanakkale’de sokak ortasında darp: 2 polis açığa alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale'nin Çan ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayan iki kişi, polis tarafından darp edildi. Olay sonrası polisler açığa alındı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde sokak ortasında iki kişiye darp uygulayan iki polisin görüntüleri ortaya çıktı. Çan Kaymakamlığı yetkilileri iki polisin açığa alındığını ve gözaltı işlemi uygulandığını belirtti.

Gazete Duvar’dan Seçkin Sağlam’ın haberine göre, olay dün gece Çan ilçesi Hacı İbrahim Bodur Caddesi üzerinde meydana geldi. Birkaç araca çarparak kaza yapan araç sürücüsü, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı.

Polis ekibi tarafından yakalanan kişilerle polis arasında arbede çıktığı, polise yumruklu saldırı olduğu ileri sürülürken, polis tarafından darp edilen kişilerin görüntüleri ortaya çıktı. Darp sonrası hastaneye giden şüphelilerin vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Çan Kaymakamlığı yetkilileri, iki polisin açığa alındığı ve gözaltında tutulduğu bilgisini paylaştı. Polislerin mahkemeye çıkarılacağı, Çanakkale Valiliği ve Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nün İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istedikleri öğrenildi.

Yetkililer konuyla ilgili olarak, “Vatandaşımıza yönelik böyle bir muamele asla kabul edilemez. Söz konusu polisler açığa alındı ve gözaltında tutuluyorlar. Ne olursa olsun, bu davranış polis teşkilatının kabul edeceği bir durum değildir” ifadelerini kullandı.


Ayvacık’ta kaçak yapılara yıkım! - Çanakkale YorumÖnceki Haber

Ayvacık’ta kaçak yapılara yıkım! - Çanak...

Çanakkale’deki darp olayında flaş gelişme: 1 polis tutuklandı!Sonraki Haber

Çanakkale’deki darp olayında flaş gelişm...

Haber Yorumları

  • Armağan12-06-2024 07:53

    Ya polisin yaptığına bak ya böyle yapanlar insanmı ya Allah korkusu yokmu sizde yauj günah sen kimsin ya kim devletin memuru ola bilirsin ama asla bir vatandaşı dövemezsin öyle bi hakkın yok bu arkadaşların aileleri şimdi izleyip nekadar üzüldüler ama allahın adaleti daha farklı birgun sizde bunu yaşarsınız inşallah şu bayram üstü yazık günah ya

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!