Kılıçdaroğlu’ndan Ülgür Gökhan’ı üzecek karar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu’ndan Ülgür Gökhan’ı üzecek karar!
Her fırsatta bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini belirten ancak adaylık için ön seçim şartı koşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kötü haber geldi.

CHP’de partinin A Takımı’nı oluşturan yeni MYK belli oldu. Parti örgütlerinin doğrudan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanıp, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı makamının kaldırılması dikkat çekti.

Odatv’nin haberine göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni MYK listesinde Bülent Kuşoğlu'nu İdari ve Mali İşler'in başında, Faik Öztrak'ı ise Parti Sözcülüğünde tutarak gitmeyeceğinin sinyallerini vermiş oldu.

Kılıçdaroğlu, aynı zamanda yerel seçimlerde adayları kendisinin belirleyeceğini, kararlarına itiraz edilmesini istemediğini, bu iki kurmayına yeniden görev vererek vurgulamış oldu.

ÜLGÜR GÖKHAN BU İŞE NE DİYECEK?

Her fırsatta bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini ifade eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’nin belediye başkan adayının genel merkez tarafından belirlenmesine karşı çıkıyor. Gökhan, seçimde yarışacak belediye başkan adayının ön seçimle belirlenmesi gerektiğini dile getiriyor. Kılıçdaroğlu’nun, belediye başkan adaylarını kendisinin belirlemesi kararı sonrası Başkan Gökhan’ın nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor.


Çanakkale’de o cadde 12 gün trafiğe kapatılacak!Önceki Haber

Çanakkale’de o cadde 12 gün trafiğe kapa...

"Durmak yok, yola devam!" dediSonraki Haber

"Durmak yok, yola devam!" dedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!