Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Binlerce genç, Bayramiç’te festivalle coştu

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 18:50, Güncelleme: 23.05.2022 - 18:50
 

Binlerce genç, Bayramiç’te festivalle coştu

Bayramiç Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta sonu Hacıkayyum Çamlığı’nda gerçekleştirdiği Kazdağ Gençlik Festivali’ne 5 bine yakın genç katıldı. Gençler, festivalde eğlenceye doydu.

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği Kazdağ Gençlik Festivali, geçtiğimiz hafta sonu Hacıkayyum Çamlığı’nda yapıldı. İlk gün Yüksek Sadakat, Alper Bakıner (Luxus) ve Dj Raif Şarpal sahne aldı. İkinci gün ise İdastar Amatör Ses Yarışması yapıldı. Ardından Pera, Dj Berkan Şal, Ferman Pro, Berkay Karaman ve Tuna gençleri coşturdu. Gençler, iki gün boyunca, rodeo, canlı langırt, şut becerisinin yanı birbirinden eğlenceli yarışmalarla keyifli zaman geçirdi. Dopdolu programıyla büyük ilgi gören festivale, 5 bine yakın genç katıldı. İlçe dışından da katılımın yüksek olduğu festivalde, gençlere ücretsiz kamp alanları sunuldu. Katılımdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Çok güzel bir festival oldu. Gençler doyasıya eğlendi ve onların enerjisini hissetmek bizlere de iyi geldi. Hayat Bayramiç’te gençlerle daha bir güzel oldu. Gençlerimiz için proje üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bayramiç Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta sonu Hacıkayyum Çamlığı’nda gerçekleştirdiği Kazdağ Gençlik Festivali’ne 5 bine yakın genç katıldı. Gençler, festivalde eğlenceye doydu.

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği Kazdağ Gençlik Festivali, geçtiğimiz hafta sonu Hacıkayyum Çamlığı’nda yapıldı.

İlk gün Yüksek Sadakat, Alper Bakıner (Luxus) ve Dj Raif Şarpal sahne aldı.

İkinci gün ise İdastar Amatör Ses Yarışması yapıldı. Ardından Pera, Dj Berkan Şal, Ferman Pro, Berkay Karaman ve Tuna gençleri coşturdu.

Gençler, iki gün boyunca, rodeo, canlı langırt, şut becerisinin yanı birbirinden eğlenceli yarışmalarla keyifli zaman geçirdi.

Dopdolu programıyla büyük ilgi gören festivale, 5 bine yakın genç katıldı. İlçe dışından da katılımın yüksek olduğu festivalde, gençlere ücretsiz kamp alanları sunuldu.

Katılımdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Çok güzel bir festival oldu. Gençler doyasıya eğlendi ve onların enerjisini hissetmek bizlere de iyi geldi. Hayat Bayramiç’te gençlerle daha bir güzel oldu. Gençlerimiz için proje üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.