Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale’de 1 ton sahte şarap ele geçirildi!

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2024 - 11:50, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:50
 

Çanakkale’de 1 ton sahte şarap ele geçirildi!

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Çanakkale’de bir depoda yapılan aramada bin 27 litre sahte şarap ele geçirildi. Gözaltına alınan M.F ve A.E isimli şüpheliler, haklarında adli işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden söz konusu olaya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: “21.02.2024 günü İlimizde Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında, KOM Şube Müdürlüğümüz Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlileri olarak yapmış olduğumuz operasyonel çalışmalarda 5607 SKM suçundan; M.F ve A.E isimli şahısların kararda belirtilen deposunda ve A. E isimli şahsın kullanımında bulunan araçta yapılan adli arama neticesinde toplamda; 1027 litre el yapımı şarap bulunarak el konulmuştur. Şüpheliler M.F ve A.E isimli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılmış olup, savcılık talimatıyla alınan şüpheli ifadeleri sonrasında KOM Şube Müdürlüğümüzden salıverilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”
KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Çanakkale’de bir depoda yapılan aramada bin 27 litre sahte şarap ele geçirildi. Gözaltına alınan M.F ve A.E isimli şüpheliler, haklarında adli işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden söz konusu olaya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“21.02.2024 günü İlimizde Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında, KOM Şube Müdürlüğümüz Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlileri olarak yapmış olduğumuz operasyonel çalışmalarda 5607 SKM suçundan; M.F ve A.E isimli şahısların kararda belirtilen deposunda ve A. E isimli şahsın kullanımında bulunan araçta yapılan adli arama neticesinde toplamda; 1027 litre el yapımı şarap bulunarak el konulmuştur.

Şüpheliler M.F ve A.E isimli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılmış olup, savcılık talimatıyla alınan şüpheli ifadeleri sonrasında KOM Şube Müdürlüğümüzden salıverilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.