Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale’de de operasyon yapılmıştı: Yakalanan DHKP/C üyelerinin 4’ü tutuklandı!

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2021 - 18:36, Güncelleme: 19.10.2021 - 18:36
 

Çanakkale’de de operasyon yapılmıştı: Yakalanan DHKP/C üyelerinin 4’ü tutuklandı!

Aralarında Çanakkale’nin de bulunduğu İstanbul merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan terör örgütü DHKP/C üyelerinin 4’ü tutuklandı. Mahkemeye çıkarılan 10 şüphelinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, terör örgütü DHKP/C’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale’nin de aralarında olduğu 16 ilde yapılan operasyonlarda yakalanan 91 şüphelinin 14’ü, polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılar arasındaki 10 şüpheli ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakıldı. Terör zanlılarından D.Ö., A.N.Ö., G.N.K. ve E.D. isimli 4 şüpheli “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 15 Ekim’de jandarma ve polis ekipleri tarafından 16 ilde 126 şüphelinin yakalanması için düzenlenen operasyonlarda 91 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Ger kalan DHKP/C üyelerinin polis ve jandarmadaki sorguları devam ediyor. Kaynak: İHA  
Aralarında Çanakkale’nin de bulunduğu İstanbul merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan terör örgütü DHKP/C üyelerinin 4’ü tutuklandı. Mahkemeye çıkarılan 10 şüphelinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, terör örgütü DHKP/C’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir ve Çanakkale’nin de aralarında olduğu 16 ilde yapılan operasyonlarda yakalanan 91 şüphelinin 14’ü, polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Zanlılar arasındaki 10 şüpheli ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakıldı. Terör zanlılarından D.Ö., A.N.Ö., G.N.K. ve E.D. isimli 4 şüpheli “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Ekim’de jandarma ve polis ekipleri tarafından 16 ilde 126 şüphelinin yakalanması için düzenlenen operasyonlarda 91 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Ger kalan DHKP/C üyelerinin polis ve jandarmadaki sorguları devam ediyor.

Kaynak: İHA
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.