Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale’de Muharrem Erkek sesleri: Belediye Başkan Adaylığı için geri sayım başladı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 18:30, Güncelleme: 08.11.2023 - 18:30
 

Çanakkale’de Muharrem Erkek sesleri: Belediye Başkan Adaylığı için geri sayım başladı

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclisi Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, CHP’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Kurultay sürecini tamamlayan CHP’de gözler, Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) çevrildi. CHP Genel Başkan Yardımcılarının belirleneceği MYK listesinin oluşturulmasının ardından, yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarını netleştirme süreci hız kazanacak. CHP’nin Çanakkale’de, partinin önemli isimlerinden, eski genel başkan yardımcısı, parti meclisi üyesi ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’i belediye başkan adayı olarak göstermesine kesin gözüyle bakılıyor. Buna gerekçe olarak ise, yeni genel başkan Özgür Özel’in, belediye başkan adaylarının belirlenmesinde örgütlerin yetkili olacağını açıklaması gösteriliyor. Hatırlanacağı üzere dün memleketi Manisa’yı ziyaret eden CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik açıklamasında, “Ankete bakılacak, millet kimi istiyorsa, o olacak. O onun arkadaşı, geçmişte şunu yaptı. Kimse kayırılmayacak. Söz, yetki, karar örgütün olacak. Milletvekili seçimlerinde, ön seçim istisnasız uygulanacak" ifadelerini kullanmıştı. Çanakkale’de CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ile Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Muharrem Erkek’in belediye başkan adaylığını destekliyor.
Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclisi Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, CHP’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Kurultay sürecini tamamlayan CHP’de gözler, Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) çevrildi.

CHP Genel Başkan Yardımcılarının belirleneceği MYK listesinin oluşturulmasının ardından, yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarını netleştirme süreci hız kazanacak.

CHP’nin Çanakkale’de, partinin önemli isimlerinden, eski genel başkan yardımcısı, parti meclisi üyesi ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’i belediye başkan adayı olarak göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Buna gerekçe olarak ise, yeni genel başkan Özgür Özel’in, belediye başkan adaylarının belirlenmesinde örgütlerin yetkili olacağını açıklaması gösteriliyor.

Hatırlanacağı üzere dün memleketi Manisa’yı ziyaret eden CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik açıklamasında, “Ankete bakılacak, millet kimi istiyorsa, o olacak. O onun arkadaşı, geçmişte şunu yaptı. Kimse kayırılmayacak. Söz, yetki, karar örgütün olacak. Milletvekili seçimlerinde, ön seçim istisnasız uygulanacak" ifadelerini kullanmıştı.

Çanakkale’de CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ile Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Muharrem Erkek’in belediye başkan adaylığını destekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.