Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erkek ile Gökhan arasında buzlar eriyor mu? Önce ziyaret, sonra birlikte yemek...

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2022 - 17:18, Güncelleme: 09.12.2022 - 17:18
 

Erkek ile Gökhan arasında buzlar eriyor mu? Önce ziyaret, sonra birlikte yemek...

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, taziye ziyaretinde bulunan ve bir süredir arasının açık olduğu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’ten “Değerli kardeşim” şeklinde söz etmesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, geçtiğimiz günlerde annesi Müşerref Gökhan’ı kaybeden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a taziye ziyaretinde bulundu. CHP’li Erkek, Başkan Gökhan’ın makamında gerçekleşen ziyarete ilişkin, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde annesi Müşerref Gökhan'ı ebediyete uğurlayan Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan'a taziye ziyaretinde bulunduk” ifadelerine yer verdi. “DEĞERLİ KARDEŞİM” Başkan Gökhan ise, Erkek’in ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekilimiz değerli kardeşim Muharrem Erkek'e taziye ziyareti için teşekkür ederim” notunu düştü. Başkan Gökhan’ın, arasının bir süredir açık olduğu Erkek’ten “Değerli kardeşim” şeklinde söz etmesi, ikili arasındaki buzların eridiği yorumlarına neden oldu. BİRLİKTE YEMEK YEDİLER Başkan Gökhan ile CHP’li Erkek, belediyedeki taziye buluşmasının ardından Yalova Restoran’a giderek birlikte yemek yedi. CHP’nin Çanakkale’deki iki güçlü isminin hem ziyaret hem de yemek esnasında birbirlerine olan sıcak tavırları dikkat çekti.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, taziye ziyaretinde bulunan ve bir süredir arasının açık olduğu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’ten “Değerli kardeşim” şeklinde söz etmesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, geçtiğimiz günlerde annesi Müşerref Gökhan’ı kaybeden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a taziye ziyaretinde bulundu.

CHP’li Erkek, Başkan Gökhan’ın makamında gerçekleşen ziyarete ilişkin, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde annesi Müşerref Gökhan'ı ebediyete uğurlayan Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan'a taziye ziyaretinde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

“DEĞERLİ KARDEŞİM”

Başkan Gökhan ise, Erkek’in ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekilimiz değerli kardeşim Muharrem Erkek'e taziye ziyareti için teşekkür ederim” notunu düştü.

Başkan Gökhan’ın, arasının bir süredir açık olduğu Erkek’ten “Değerli kardeşim” şeklinde söz etmesi, ikili arasındaki buzların eridiği yorumlarına neden oldu.

BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

Başkan Gökhan ile CHP’li Erkek, belediyedeki taziye buluşmasının ardından Yalova Restoran’a giderek birlikte yemek yedi. CHP’nin Çanakkale’deki iki güçlü isminin hem ziyaret hem de yemek esnasında birbirlerine olan sıcak tavırları dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.