Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gültekin Yıldız: “Ne Çanakkaleliler, ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2023 - 14:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 14:38
 

Gültekin Yıldız: “Ne Çanakkaleliler, ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez”

Eski AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, bu sabah saatlerinde AK Parti’nin seçim ofisine yapılan taşlı saldırıyı kınadı. Yıldız, “Ne Çanakkaleliler, ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez” dedi.

Av. Gültekin Yıldız, söz konusu saldırıya ilişkin, “Siyaset; saygı, sevgi ve hoşgörü sanatıdır” başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Etnik, dinî, kültürel, ideolojik ve yaşam biçimi tercihlerimizden kaynaklı farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Tahammülsüzlük hele ki şiddet çağ dışı, ilkel bir tepki olup, ne Çanakkaleliler ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez. Bu nedenle bugün sabah saatlerinde AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığımızın seçim ofisine gerçekleşen taşlı saldırıyı kınıyor; kardeşliğimizi, Çanakkale’nin huzurunu hedef alan bu saldırının fail ya da faillerinin bir an önce tespit edilerek, yargıya teslim edilmesini temenni ediyorum.”
Eski AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, bu sabah saatlerinde AK Parti’nin seçim ofisine yapılan taşlı saldırıyı kınadı. Yıldız, “Ne Çanakkaleliler, ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez” dedi.

Av. Gültekin Yıldız, söz konusu saldırıya ilişkin, “Siyaset; saygı, sevgi ve hoşgörü sanatıdır” başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Etnik, dinî, kültürel, ideolojik ve yaşam biçimi tercihlerimizden kaynaklı farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Tahammülsüzlük hele ki şiddet çağ dışı, ilkel bir tepki olup, ne Çanakkaleliler ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez. Bu nedenle bugün sabah saatlerinde AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığımızın seçim ofisine gerçekleşen taşlı saldırıyı kınıyor; kardeşliğimizi, Çanakkale’nin huzurunu hedef alan bu saldırının fail ya da faillerinin bir an önce tespit edilerek, yargıya teslim edilmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.