Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Semizoğlu'ndan istifa açıklaması

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2021 - 18:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:17
 

Semizoğlu'ndan istifa açıklaması

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya'nın görevlerinden istifa etmelerinin ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu yazılı açıklama yaptı.

Ersoy ve Çetinkaya'nın istifalarını anlayışla karşıladığını belirten ve her iki isme hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Semizoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Fahrettin Ersoy;  Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliklerinden, Meclis Başkan Yardımcımız Hayrettin Çetinkaya Meclis Üyeliğinden istifa etmişlerdir. Kendi irademiz ve isteğimiz ile seçime katılıp üyelerimizin oyları ile seçilerek gönüllü görev aldığımız bu kurumlarda üyelerimizi temsilen bulunuyoruz. Göreve talip olmak  kadar görevden ayrılmak da doğal hakları olup kendi  kararlarıdır. Sayın Ersoy ile 2018 Seçimlerinden beri Yönetim Kurulunda beraber çalıştık, sağ olsun tüm kararlarımızı  oybirliği ile aldık. Kendisine görev süresi içerisinde yaptığı hizmetler, Odamıza ayırdığı zaman için  teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Sayın Çetinkaya’nın istifasını da saygı ile karşılıyor, Meclis toplantılarımıza sağladığı katkı için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralacak olanlar da yine kendi meslek gruplarındaki  üyelerimiz tarafından seçilmiş olan arkadaşlarımızdır. Onlara da başarılar diliyorum. Esas olan üyelerimizdir, onların seçimidir, Odamızın kurumsal yapısıdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası belirlediği misyon ve vizyonu ile İlimiz ve Ülke ekonomisine katkı sunmak, üyelerine hizmet vermek için çalışmaya devam edecektir. Saygılarımla"
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya'nın görevlerinden istifa etmelerinin ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu yazılı açıklama yaptı.

Ersoy ve Çetinkaya'nın istifalarını anlayışla karşıladığını belirten ve her iki isme hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Semizoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Fahrettin Ersoy;  Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliklerinden, Meclis Başkan Yardımcımız Hayrettin Çetinkaya Meclis Üyeliğinden istifa etmişlerdir. Kendi irademiz ve isteğimiz ile seçime katılıp üyelerimizin oyları ile seçilerek gönüllü görev aldığımız bu kurumlarda üyelerimizi temsilen bulunuyoruz. Göreve talip olmak  kadar görevden ayrılmak da doğal hakları olup kendi  kararlarıdır. Sayın Ersoy ile 2018 Seçimlerinden beri Yönetim Kurulunda beraber çalıştık, sağ olsun tüm kararlarımızı  oybirliği ile aldık. Kendisine görev süresi içerisinde yaptığı hizmetler, Odamıza ayırdığı zaman için  teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Sayın Çetinkaya’nın istifasını da saygı ile karşılıyor, Meclis toplantılarımıza sağladığı katkı için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralacak olanlar da yine kendi meslek gruplarındaki  üyelerimiz tarafından seçilmiş olan arkadaşlarımızdır. Onlara da başarılar diliyorum. Esas olan üyelerimizdir, onların seçimidir, Odamızın kurumsal yapısıdır.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası belirlediği misyon ve vizyonu ile İlimiz ve Ülke ekonomisine katkı sunmak, üyelerine hizmet vermek için çalışmaya devam edecektir.

Saygılarımla"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.