Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Yılmaz: “Cumhuriyet, geleceğimizin en büyük güvencesidir”

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2022 - 12:19, Güncelleme: 28.10.2022 - 12:19
 

Başkan Yılmaz: “Cumhuriyet, geleceğimizin en büyük güvencesidir”

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz mesajında, Türk milletinin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ilkesiyle eşi görülmemiş bir zafer kazanarak, bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığını kaydetti. Cumhuriyetin her türlü imkansızlıklara rağmen büyük bir mücadele ve kahramanlık örneğinin ortaya konularak kurulduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli tezahürü olan Cumhuriyetin ilanı Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapılan Kurtuluş Savaşı sonunda kazandığı, tarihindeki en büyük zaferidir. Cumhuriyet, Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir” dedi. Başkan Yılmaz mesajını, “Hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyorum” ifadeleriyle sonlandırdı.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz mesajında, Türk milletinin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ilkesiyle eşi görülmemiş bir zafer kazanarak, bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığını kaydetti.

Cumhuriyetin her türlü imkansızlıklara rağmen büyük bir mücadele ve kahramanlık örneğinin ortaya konularak kurulduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli tezahürü olan Cumhuriyetin ilanı Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan bir azim ve irade ile yapılan Kurtuluş Savaşı sonunda kazandığı, tarihindeki en büyük zaferidir. Cumhuriyet, Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir” dedi.

Başkan Yılmaz mesajını, “Hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyorum” ifadeleriyle sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.