Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ülgür Gökhan’ın sözlerine, Başkan Yavaş’tan tepki: “Bu halk sizi seçim sandıklarında yakacak!”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2022 - 14:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 14:39
 

Ülgür Gökhan’ın sözlerine, Başkan Yavaş’tan tepki: “Bu halk sizi seçim sandıklarında yakacak!”

Çanakkale Belediyesi Meclis Toplantısında mezar yeri ücretlerine zam yapılması kararına gösterilen tepkilere, “Dinimizde yeri olsa yakacağız. Ölmeyin kardeşim” şeklinde yanıt veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş tepki gösterdi.

Başkan Yavaş yaşananlara ilişkin, “Az kaldı, bu halk sizi seçim sandıklarında yakacak!” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale Belediyesinin mezar fiyatlarındaki artışı ile ilgili açıklama yapan CHP’nin Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Dinimizde yeri olsa yakacağız.. Ölmeyin Kardeşim..’’ şeklinde ki açıklamalarını yine hayret ve ibret ile izledik. Sayın Başkan Çanakkale’deki tüm sorunları çözmüş de şimdi de insanların inancı ile alay eder şekilde ahirete de, maneviyata da el atmış. Sizin Belediye Hizmet binasının temelini attığınız tarihte yeni doğan çocuklar bugün ortaokula, Cennet Otopark’ın temelini attığınız tarihte doğanlar ise ilkokula başladılar, hala laf üretiyor sıkılmadan insanların ölümü ile alay ediyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde hain PKK/PYD Terör örgütünün hain saldırısı ile ilgili çıkıp terör örgütünün ismini ağzınıza alarak ‘’PKK terör örgütünü lanetliyoruz, kınıyoruz” bile demekten aciz, 250 bin vatan evladının yattığı şehitler diyarının ruhundan ise uzaksınız. Bunun örneklerini defalarca gördük. Söze gelince barışın kenti Çanakkale; ama bu barış söylemi HDP ve PKK’nın sözde barışı; sizin anlayışınızda tam bu doğrultuda.. Hatırlanacağı üzere ”Sınırlarımızda terör örgütü PYD olsun, bizce bir sakıncası yok”  ”PYD/YPG Terör Örgütü değildir diyen, Genel Başkan Yardımcılarının PKK/DHKP-C Terörist Cenazelerine iştirak ederek ve bunlar ile iltisaklı olarak; HDP Barajı geçtiği için Çanakkale’de pilav dağıtan ve aynı zamanda 2015 nevruzunda APO ve PKK Bayrakları altında nevruz ateşi yakıp, PKK’dan tutuklu Sur Belediyesi ile kardeş kent protokolünü Çanakkale halkından gelen tepkilere rağmen sürdüren Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın PKK/APO ve ilk terörist şehit olarak nitelendirilen vatan haini Mazlum Doğan’ın bayrak ve resimlerinin bulunduğu alandaki video ve görüntülerini ve o alanlarda defalarca yaktığı ateşi ibretle izlemiştik. Çanakkale halkı ve bu vatan evlatları sizin yakalım sözlerinizin ne anlama geldiğini biliyor ve anlıyor. Bunu geçtiğimiz günlerde bir kez daha görmüş olduk. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürkün kurduğu parti ile alakası kalmayan halkçılık ve milliyetçilikten uzak olan CHP’de; HDP ve PKK seviciliğinizi ne yazık ki çıplak gözle görüyoruz. Manevi ve milli değerleri dile getirirken bile samimiyetsizliğinizi, alayvari ve vurdumduymaz tavrınızı üzülerek izliyoruz. Gerçek milliyetçi, vatansever CHP’li kardeşlerimiz de artık bunları görüyor. Çanakkale sizin çiftliğiniz, vatandaş ise alay edeceğiniz oyuncağınız değil. Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu aziz topraklarda, hizmet anlayışından uzak, sorunlara karşı keyfekeder yaklaşımıyla hareket eden yönetiminize bu halk ilk seçimlerde dur diyecektir.”
Çanakkale Belediyesi Meclis Toplantısında mezar yeri ücretlerine zam yapılması kararına gösterilen tepkilere, “Dinimizde yeri olsa yakacağız. Ölmeyin kardeşim” şeklinde yanıt veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş tepki gösterdi.

Başkan Yavaş yaşananlara ilişkin, “Az kaldı, bu halk sizi seçim sandıklarında yakacak!” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale Belediyesinin mezar fiyatlarındaki artışı ile ilgili açıklama yapan CHP’nin Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Dinimizde yeri olsa yakacağız.. Ölmeyin Kardeşim..’’ şeklinde ki açıklamalarını yine hayret ve ibret ile izledik. Sayın Başkan Çanakkale’deki tüm sorunları çözmüş de şimdi de insanların inancı ile alay eder şekilde ahirete de, maneviyata da el atmış.

Sizin Belediye Hizmet binasının temelini attığınız tarihte yeni doğan çocuklar bugün ortaokula, Cennet Otopark’ın temelini attığınız tarihte doğanlar ise ilkokula başladılar, hala laf üretiyor sıkılmadan insanların ölümü ile alay ediyorsunuz.

Geçtiğimiz günlerde hain PKK/PYD Terör örgütünün hain saldırısı ile ilgili çıkıp terör örgütünün ismini ağzınıza alarak ‘’PKK terör örgütünü lanetliyoruz, kınıyoruz” bile demekten aciz, 250 bin vatan evladının yattığı şehitler diyarının ruhundan ise uzaksınız. Bunun örneklerini defalarca gördük. Söze gelince barışın kenti Çanakkale; ama bu barış söylemi HDP ve PKK’nın sözde barışı; sizin anlayışınızda tam bu doğrultuda..

Hatırlanacağı üzere ”Sınırlarımızda terör örgütü PYD olsun, bizce bir sakıncası yok”  ”PYD/YPG Terör Örgütü değildir diyen, Genel Başkan Yardımcılarının PKK/DHKP-C Terörist Cenazelerine iştirak ederek ve bunlar ile iltisaklı olarak; HDP Barajı geçtiği için Çanakkale’de pilav dağıtan ve aynı zamanda 2015 nevruzunda APO ve PKK Bayrakları altında nevruz ateşi yakıp, PKK’dan tutuklu Sur Belediyesi ile kardeş kent protokolünü Çanakkale halkından gelen tepkilere rağmen sürdüren Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın PKK/APO ve ilk terörist şehit olarak nitelendirilen vatan haini Mazlum Doğan’ın bayrak ve resimlerinin bulunduğu alandaki video ve görüntülerini ve o alanlarda defalarca yaktığı ateşi ibretle izlemiştik.

Çanakkale halkı ve bu vatan evlatları sizin yakalım sözlerinizin ne anlama geldiğini biliyor ve anlıyor. Bunu geçtiğimiz günlerde bir kez daha görmüş olduk. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürkün kurduğu parti ile alakası kalmayan halkçılık ve milliyetçilikten uzak olan CHP’de; HDP ve PKK seviciliğinizi ne yazık ki çıplak gözle görüyoruz.

Manevi ve milli değerleri dile getirirken bile samimiyetsizliğinizi, alayvari ve vurdumduymaz tavrınızı üzülerek izliyoruz. Gerçek milliyetçi, vatansever CHP’li kardeşlerimiz de artık bunları görüyor. Çanakkale sizin çiftliğiniz, vatandaş ise alay edeceğiniz oyuncağınız değil.

Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı bu aziz topraklarda, hizmet anlayışından uzak, sorunlara karşı keyfekeder yaklaşımıyla hareket eden yönetiminize bu halk ilk seçimlerde dur diyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.