Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bülent Turan: “Aziz milletimizin irfanı, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı uyumunu sağlayacaktır”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2023 - 15:15, Güncelleme: 24.05.2023 - 15:15
 

Bülent Turan: “Aziz milletimizin irfanı, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı uyumunu sağlayacaktır”

Önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Aziz milletimizin irfanı, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı uyumunu sağlayacaktır. Aksi zaman kaybıdır, yeni seçim gündemleridir” dedi.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin yönetimde istikrarın devamı açısından son derece önemli olduğuna işaret eden AK Partili Turan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'nınsa Cumhurbaşkanı da Cumhur İttifakı adayı olmalıdır. 28 Mayıs; yönetimde istikrarın devamı, siyasi krizin, kaosun olmaması, kanun tekliflerinin ve terörle mücadele için tezkerelerin kabulü açısından son derece önemli. Aziz milletimizin irfanı, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı uyumunu sağlayacaktır. Aksi zaman kaybıdır, yeni seçim gündemleridir. Ülkemizin kaybedecek zamanı yok. Haydi bir daha…"
Önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Aziz milletimizin irfanı, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı uyumunu sağlayacaktır. Aksi zaman kaybıdır, yeni seçim gündemleridir” dedi.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin yönetimde istikrarın devamı açısından son derece önemli olduğuna işaret eden AK Partili Turan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'nınsa Cumhurbaşkanı da Cumhur İttifakı adayı olmalıdır.

28 Mayıs; yönetimde istikrarın devamı, siyasi krizin, kaosun olmaması, kanun tekliflerinin ve terörle mücadele için tezkerelerin kabulü açısından son derece önemli.

Aziz milletimizin irfanı, Meclis ve Cumhurbaşkanlığı uyumunu sağlayacaktır. Aksi zaman kaybıdır, yeni seçim gündemleridir.

Ülkemizin kaybedecek zamanı yok. Haydi bir daha…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.