Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2024 - 15:27, Güncelleme: 03.10.2024 - 15:27
 

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarı açıldı

Hayatta olup olmadığı tartışılan Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarı savcı eşliğinde açıldı. Ceset kimlik tespiti amacıyla Adli Tıp’a gönderildi.

17 yaşındaki Münevver Karabulut, 3 Mart 2009’da Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Cem Garipoğlu 197 gün sonra teslim olunca tutuklanmıştı. 24 yıl hapis cezası verilip Silivri Cezaevi’ne konan Garipoğlu’nun 10 Ekim 2014’te hücresinde ölü bulunduğu açıklanmıştı. Ancak Garipoğlu’nun ölmediği ve kaçırıldığı önü sürülüyor. Bu nedenle mezarının açılması ve feth-i kabir (cesedin mezardan çıkarılıp otopsi yapılması) işleminin uygulanması isteniyordu. Bu yöndeki başvurular sürekli reddediliyordu. Son olarak Silivri başsavcılığı, Garipoğlu’nun otopsi kaydını istemişti. Otopsi görüntülerini izleyecek bilirkişi heyetinin hazırlayacağı rapora göre Garipoğlu’nun mezarının açılıp açılmayacağına karar verilecekti. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, 26 Eylül’de Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verildiğini duyurmuştu. Mezar açıldı: Karabulut ailesi katılmadı Mezar bugün açıldı. Mezarlıkta savcı ve ekiplerin yanı sıra, Karabulut ailesi avukatı Rezan Epözdemir hazır bulundu. Karabulut ailesiyse mezarlığa gelmedi. Cesedin görüntülenmemesi için mezarın etrafı perde iskeletiyle çevirdi. Mezarı kazma işlemi yaklaşık bir saat sürdü. Garipoğlu’nun cesedi tabuta konularak Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ceset üzerinde Adli Tıp’ta yapılacak incelemenin bir gün sürmesi ve raporun ise 7 ila 10 gün içinde hazırlanması bekleniyor. Kaynak: Diken  
Hayatta olup olmadığı tartışılan Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarı savcı eşliğinde açıldı. Ceset kimlik tespiti amacıyla Adli Tıp’a gönderildi.

17 yaşındaki Münevver Karabulut, 3 Mart 2009’da Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Cem Garipoğlu 197 gün sonra teslim olunca tutuklanmıştı. 24 yıl hapis cezası verilip Silivri Cezaevi’ne konan Garipoğlu’nun 10 Ekim 2014’te hücresinde ölü bulunduğu açıklanmıştı. Ancak Garipoğlu’nun ölmediği ve kaçırıldığı önü sürülüyor. Bu nedenle mezarının açılması ve feth-i kabir (cesedin mezardan çıkarılıp otopsi yapılması) işleminin uygulanması isteniyordu. Bu yöndeki başvurular sürekli reddediliyordu.

Son olarak Silivri başsavcılığı, Garipoğlu’nun otopsi kaydını istemişti. Otopsi görüntülerini izleyecek bilirkişi heyetinin hazırlayacağı rapora göre Garipoğlu’nun mezarının açılıp açılmayacağına karar verilecekti. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, 26 Eylül’de Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verildiğini duyurmuştu.

Mezar açıldı: Karabulut ailesi katılmadı

Mezar bugün açıldı. Mezarlıkta savcı ve ekiplerin yanı sıra, Karabulut ailesi avukatı Rezan Epözdemir hazır bulundu. Karabulut ailesiyse mezarlığa gelmedi. Cesedin görüntülenmemesi için mezarın etrafı perde iskeletiyle çevirdi. Mezarı kazma işlemi yaklaşık bir saat sürdü. Garipoğlu’nun cesedi tabuta konularak Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ceset üzerinde Adli Tıp’ta yapılacak incelemenin bir gün sürmesi ve raporun ise 7 ila 10 gün içinde hazırlanması bekleniyor.

Kaynak: Diken

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.