Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir Atatürk heykeline saldırıya karşı tek ses oldu

TREND (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2024 - 22:31, Güncelleme: 08.10.2024 - 22:31
 

Balıkesir Atatürk heykeline saldırıya karşı tek ses oldu

Balıkesir'de bir şahıs balyozla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli'ne saldırdı. Yurttaşların engellediği olayın ardından Balıkesir de olayı protesto etmek için toplandı.

Ayvalık ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'na gelen M.Ç. balyozla Atatürk Heykeli'ne saldırmaya başladı. Şahsın saldırısına fark eden yurttaşlar, duruma hızla müdahale etti. Vatandaş eline geçtiyse şahsa atmaya başladı. Sandalyeden paspasa kadar saldırgana sallayan yurttaşlar, polis de çağırdı. Gelen güvenlik güçleri şahsı gözaltına aldı. Birçok Atatürk Heykeli'ne yapılan saldırı düzenleyen gibi bu şahsın da psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Duruma tepki gösteren Balıkesirliler, heykelinde çevresinde toplandı. Yaşanan vahim olay basın açıklamasıyla protesto edildi. Yurttaşlar, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıdı. CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi adına Melda Yücel, İYİ Parti İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Ustalı, Ülkü Ocakları adına Mehmet Kemal Doğrul konuşma yaparak saldırıyı kınadı.
Balıkesir'de bir şahıs balyozla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli'ne saldırdı. Yurttaşların engellediği olayın ardından Balıkesir de olayı protesto etmek için toplandı.

Ayvalık ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'na gelen M.Ç. balyozla Atatürk Heykeli'ne saldırmaya başladı. Şahsın saldırısına fark eden yurttaşlar, duruma hızla müdahale etti. Vatandaş eline geçtiyse şahsa atmaya başladı. Sandalyeden paspasa kadar saldırgana sallayan yurttaşlar, polis de çağırdı.

Gelen güvenlik güçleri şahsı gözaltına aldı. Birçok Atatürk Heykeli'ne yapılan saldırı düzenleyen gibi bu şahsın da psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

Duruma tepki gösteren Balıkesirliler, heykelinde çevresinde toplandı. Yaşanan vahim olay basın açıklamasıyla protesto edildi. Yurttaşlar, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıdı.

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi adına Melda Yücel, İYİ Parti İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Ustalı, Ülkü Ocakları adına Mehmet Kemal Doğrul konuşma yaparak saldırıyı kınadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.