Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mansur Yavaş'tan Google'a ‘Atatürk’ tepkisi: "Bu paylaşımı 6 ayda bir güncelleyecek miyiz?"

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2024 - 14:49, Güncelleme: 09.10.2024 - 14:49
 

Mansur Yavaş'tan Google'a ‘Atatürk’ tepkisi: "Bu paylaşımı 6 ayda bir güncelleyecek miyiz?"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Google'ın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili arama sonuçlarında 'Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu' ifadesini kaldırmasına yeniden tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda 6 ay önce yazdığı bir mesajı alıntılayarak Google'ın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili aramalarda 'Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu' ibaresini kaldırmasına 'yeniden' tepki gösterdi. Yavaş, 21 Mayıs 2024 tarihinde yine aynı sebepten, "Google'ı, değerli liderimiz ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçek mirasını yansıtacak şekilde unvanını güncellemeye davet ediyoruz" cümlesini içeren bir paylaşım yapmıştı. "Bu tweeti 6 ayda bir güncelleyecek miyiz?" Bu cümlelerini alıntılayan Yavaş, Google'ın ana hesabını ve Türkiye hesabını etiketlediği paylaşımında, "Bu tweeti 6 ayda bir güncelleyecek miyiz? ‘Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu’ ibaresini tekrar hatırlama vakti geldi…" sözlerini kaydetti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Google'ın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili arama sonuçlarında 'Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu' ifadesini kaldırmasına yeniden tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda 6 ay önce yazdığı bir mesajı alıntılayarak Google'ın Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili aramalarda 'Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu' ibaresini kaldırmasına 'yeniden' tepki gösterdi.

Yavaş, 21 Mayıs 2024 tarihinde yine aynı sebepten, "Google'ı, değerli liderimiz ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçek mirasını yansıtacak şekilde unvanını güncellemeye davet ediyoruz" cümlesini içeren bir paylaşım yapmıştı.

"Bu tweeti 6 ayda bir güncelleyecek miyiz?"

Bu cümlelerini alıntılayan Yavaş, Google'ın ana hesabını ve Türkiye hesabını etiketlediği paylaşımında, "Bu tweeti 6 ayda bir güncelleyecek miyiz? ‘Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu’ ibaresini tekrar hatırlama vakti geldi…" sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.