Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

6 yaşındaki Şirin'den acı haber

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2024 - 15:46, Güncelleme: 02.11.2024 - 15:46
 

6 yaşındaki Şirin'den acı haber

İstanbul Şişli'de iki gündür kayıp olan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni mezarlıkta bulundu. Gözaltına alınan kağıt toplayıcısı M.Ö. çocuğu mezarlıkta boğarak öldürdüğünü itiraf etti. M.Ö. ifadesinde, Şirin'in yanına gelip kendisinden para istediğini ve vermeyeceğini söylemesine rağmen çocuğun peşini bırakmadığını öne sürerek "Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm." dedi.

İstanbul'un Şişli ilçesi Feriköy'de 31 Ekim'de kaybolan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu. Kızlarını arayan aile bir televizyon programına katılarak yardım talebinde de bulunmuştu. Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, dün gece saatlerinde alınan bir ihbarla çalışma alanını daralttı. Bir kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden 49 yaşındaki M.Ö.'nün yer göstermesi üzerine 6 yaşındaki kızın cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu. Hanilçi'nin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nun yapacağı incelemeyle ortaya çıkacak. İFADESİ ORTAYA ÇIKTI Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen katil zanlısı ise polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan M.Ö.'nün ifadesinde "Yanıma geldi. Para istedi. Vermeyeceğimi söyledim. Peşimi bırakmadı. Para istemeyi sürdürdü. Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm. Sonra üzerini çalılarla örterek cesedi gizlemeye çalıştım." dediği öğrenildi.
İstanbul Şişli'de iki gündür kayıp olan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni mezarlıkta bulundu. Gözaltına alınan kağıt toplayıcısı M.Ö. çocuğu mezarlıkta boğarak öldürdüğünü itiraf etti. M.Ö. ifadesinde, Şirin'in yanına gelip kendisinden para istediğini ve vermeyeceğini söylemesine rağmen çocuğun peşini bırakmadığını öne sürerek "Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm." dedi.

İstanbul'un Şişli ilçesi Feriköy'de 31 Ekim'de kaybolan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu.

Kızlarını arayan aile bir televizyon programına katılarak yardım talebinde de bulunmuştu.

Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, dün gece saatlerinde alınan bir ihbarla çalışma alanını daralttı.

Bir kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden 49 yaşındaki M.Ö.'nün yer göstermesi üzerine 6 yaşındaki kızın cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu.

Hanilçi'nin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nun yapacağı incelemeyle ortaya çıkacak.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen katil zanlısı ise polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan M.Ö.'nün ifadesinde "Yanıma geldi. Para istedi. Vermeyeceğimi söyledim. Peşimi bırakmadı. Para istemeyi sürdürdü. Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm. Sonra üzerini çalılarla örterek cesedi gizlemeye çalıştım." dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.