Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Serhat Akın ekranlara geri dönüyor!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2025 - 15:21, Güncelleme: 10.01.2025 - 15:21
 

Serhat Akın ekranlara geri dönüyor!

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırının ardından ekranlara dönüyor.

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırının ardından ekranlara veda etmişti. Akın, üç buçuk aylık aranın ardından ekranlara geri dönme kararı aldı. 'AYAĞA KALKMASINI BİLECEĞİZ' Uğradığı silahlı saldırıdan önce YouTube'da yayın yapan Sports Digitale kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın, bu akşam saat 20.00'de Sports Digitale kanalında yayınlanacak olan "Digitalks" programına konuk olarak ekranlara dönüş yapacak. Serhat Akın, yapılan tanıtım videosunda "43 yaşındayım, yaşadığım en büyük sınavdı herhalde. Annem ve ailemle beraber çok zor bir süreçti ama yaşanması gerekiyormuş. Buradan ayağa kalkmasını bileceğiz. 'Eğer kumardan dolayıysa Fenerbahçe'yi konuşmayı bırak' demiş birisi. Tamam. Değilse siz bırakacak mısınız? Benim için ölmüştür, bitti benim için, ben gömdüm. Kinci bir insan değilim ama gömdüm mü bitiyor benim için. Allah beni savaşmak için yaratmış değiştiremiyorum kaderimi" ifadelerini kullanarak göndermede bulundu.
Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırının ardından ekranlara dönüyor.

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırının ardından ekranlara veda etmişti.

Akın, üç buçuk aylık aranın ardından ekranlara geri dönme kararı aldı.

'AYAĞA KALKMASINI BİLECEĞİZ'

Uğradığı silahlı saldırıdan önce YouTube'da yayın yapan Sports Digitale kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın, bu akşam saat 20.00'de Sports Digitale kanalında yayınlanacak olan "Digitalks" programına konuk olarak ekranlara dönüş yapacak.

Serhat Akın, yapılan tanıtım videosunda "43 yaşındayım, yaşadığım en büyük sınavdı herhalde. Annem ve ailemle beraber çok zor bir süreçti ama yaşanması gerekiyormuş. Buradan ayağa kalkmasını bileceğiz. 'Eğer kumardan dolayıysa Fenerbahçe'yi konuşmayı bırak' demiş birisi. Tamam. Değilse siz bırakacak mısınız? Benim için ölmüştür, bitti benim için, ben gömdüm. Kinci bir insan değilim ama gömdüm mü bitiyor benim için. Allah beni savaşmak için yaratmış değiştiremiyorum kaderimi" ifadelerini kullanarak göndermede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkaleyorum.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.