Altın Koza Film Festivali'nde Mehmet Aslantuğ ve Levent Özdilek arasındaki gerginlik dikkat çekti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altın Koza Film Festivali'nde Mehmet Aslantuğ ve Levent Özdilek arasındaki gerginlik dikkat çekti!
Adana'da düzenlenen 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Mehmet Aslantuğ ve Levent Özdilek arasında yaşanan soğuk rüzgarlar, festivalin gündemini belirledi. İkilinin mesafeli selamlaşması ve aralarındaki gerilim, davetlilerin merakını artırarak sosyal medyada geniş yankı buldu.

Adana'da düzenlenen 31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Mehmet Aslantuğ ve Levent Özdilek arasında yaşanan gerginlik dikkat çekti. Festivalin gündemini belirleyen bu soğuk rüzgar, ikilinin arasındaki mesafeyle ilgili merak uyandırdı.

Onur Ödülleri gecesi, alışveriş merkezinin performans alanında gerçekleştirildi. Törende Demet Akbağ ödülünü Başkan Karalar'dan alırken, Uğur Polat ödülünü Mehmet Aslantuğ'un elinden aldı. Ancak, ödül töreninin yanı sıra Aslantuğ ve Özdilek arasındaki gerilim, davetlilerin gözünden kaçmadı.

Perde Arkasında Neler Oluyor?

Gecede Aslantuğ’un Özdilek'e doğru uzattığı kollar, adeta boşlukta kaldı. İkilinin bu mesafeli selamlaşması, izleyiciler arasında festivalin arka planında neler olup bittiğine dair merak uyandırdı. Özdilek’in, Aslantuğ’un samimi sarılma girişimine karşı verdiği mesafeli yanıt, birçok kişi tarafından sosyal medyada tartışıldı. Festivalin ışıltılı atmosferi, bir anda buz gibi bir havaya dönüştü.

Kaynak: Haberler.com


Hansi Flick’in öğrencileri ligde ilk yenilgisini aldı: Osasuna 4-2 BarcelonaÖnceki Haber

Hansi Flick’in öğrencileri ligde ilk yen...

Benfica’da Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Gil Vicente ağlarına da gol bıraktı!Sonraki Haber

Benfica’da Kerem Aktürkoğlu durdurulamıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!