Ayhan Gider: “AK Parti milletimizin gönlünde ve emrindedir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayhan Gider: “AK Parti milletimizin gönlünde ve emrindedir”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin kuruluşunun 23. yıl dönümü dolayısıyla parti binasında düzenlenen programa katıldı. Gider, “Kurulduktan sonraki ilk seçimde iktidara gelme başarısını gösteren, iktidarda oyunu artıran AK Parti, hala milletimizin gönlünde ve emrindedir” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, parti binasında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “AK Parti, milletin içinden, milletin ihtiyaçları doğrultusunda ve milletin talebiyle kurulmuş bir parti. Erdemliler hareketi olarak başlayan ve daha sonra partileşen, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, fikir ve icraat hareketidir. Kurulduktan sonraki ilk seçimde iktidara gelebilme başarısını gösteren tek partidir. İktidarda oyunu artıran, yani milletin teveccühünü daha da artıran Türk tarihindeki ilk partidir. Bu anlamda, milletimizle birlikte, milletimiz için hareket eden, halka rağmen değil, hep birlikte icraat gerçekleştirmesini bilen ve becerebilen bir harekettir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, hala milletimizin gönlünde, hala milletimizin ümididir. Bu vesile ile başta kurucularımız olmak üzere, partimize gönül vermiş, hizmet etmiş ve oy vermiş tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Önümüzdeki nice 23 yılları birlikte kutlamak inancı ve temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Programa, Milletvekili Gider’in yanı sıra, İl Başkanı Naim Makas, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın, Gençlik Kolları, Merkez İlçe ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.


Erdoğan’dan, AK Parti’de değişim mesajı: “Yorulan kenara çekilsin!”Önceki Haber

Erdoğan’dan, AK Parti’de değişim mesajı:...

Eceabat yangınında acı bilanço!Sonraki Haber

Eceabat yangınında acı bilanço!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!