Çanakkale Belediyesi’ndeki zimmet soruşturması: İntihara kalkışan personel hayatını kaybetmiş, belediye ölüm haberini kamuoyundan gizlemiş!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Belediyesi’ndeki zimmet soruşturması: İntihara kalkışan personel hayatını kaybetmiş, belediye ölüm haberini kamuoyundan gizlemiş!
Hakkında başlatılan evrakta sahtecilik ve zimmetine para geçirme soruşturması nedeniyle intihara kalkışan Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları Personeli M.Y’nin, bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz cuma günü hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Vefat eden diğer belediye personellerinin aksine M.Y için tören düzenlemeyen belediyenin, ölüm haberini kamuoyundan gizlemesi ise dikkat çekti.

Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları Personeli M.Y hakkında geçtiğimiz ocak ayında, evrakta sahtecilik ve zimmetine para geçirme suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınmak istenen M.Y, evinde intihara kalkışmıştı. Hastaneye kaldırılan M.Y bir süredir ÇOMÜ Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyordu. M.Y’nin geçtiğimiz cuma günü, hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Vefat eden personelleri için belediye binası önünde tören düzenleyen Çanakkale Belediyesi, M.Y için böyle bir uygulamaya gitmedi. Belediyenin resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından da başsağlığı paylaşımı yapılmadı. Çanakkale Yorum’a konuşan bir belediye çalışanı, belediye personellerinden birinin vefat etmesi durumunda kısa mesajla kendilerine bilgilendirme yapıldığını, M.Y’nin ölümü sonrası personele mesaj gönderilmediğini ifade etti.


ODAŞ Çan 2 Termik Santrali’ne çevrecilerden tepki: “Büyümesini değil, kapatılmasını istiyoruz!”Önceki Haber

ODAŞ Çan 2 Termik Santrali’ne çevreciler...

Başkan Koçer’den Çan 2 Termik Santrali’ne tepki: “Bu topraklarda artık temiz havanın hakim olmasını istiyoruz!”Sonraki Haber

Başkan Koçer’den Çan 2 Termik Santrali’n...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!