Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Halit Kubilay Fırat: “Sadece bir grubun değil, herkesin sesine kulak vereceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Halit Kubilay Fırat: “Sadece bir grubun değil, herkesin sesine kulak vereceğiz”
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimde Çanakkale Kent Konseyi Başkanı seçilen Halit Kubilay Fırat, sadece bir grubun değil; hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, herkesin sesine kulak veren ve herkesin derdiyle dertlenebilen bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceklerini belirtti.

Halit Kubilay Fırat, Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığına seçilmesinin ardından, “Teşekkürler Çanakkale” başlığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Bundan sonraki süreçte izleyecekleri yol haritasına ilişkin mesajlar da veren Başkan Fırat, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Çanakkale’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, çok kıymetli bir şekilde iradelerini göstererek, onların şahsında kurumlarının da teveccühleriyle şahsımı Kent Konseyi Başkanlığına ve bu süreçte yol arkadaşlığımı yaparak Yürütme Kurulu listemizi, Kent Konseyi Yönetimine layık görmüşlerdir.

Kıymetli vakitlerini ayırarak; kime oy vermiş olursa olsun, Çanakkale’de demokrasiye katkı sağlamış olan tüm sivil toplum kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum.

Bu sürecin başlangıcında yola; Çanakkaleli gençler olarak söyleyecek bir sözümüz var diyerek çıktık.

Gençler olarak; bu şehre katkı sağlamak ve enerjimizi şehrimizin menfaati için harcamak istiyoruz diyerek yola çıktık.

“BİZ DEĞİL, ÇANAKKALE KAZANDI”

400’e yakın sivil toplum kuruluşuna ulaşarak kendimizi ve yapmak istediklerimizi ifade ettik. Bir demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşen seçimler sonucunda da; biz değil, Çanakkale kazandı.

Bundan sonraki süreçte; daha çok çalışan, daha çok üreten, şehrin sorunlarını çözmek için gayret eden ve sorunları gündeme taşıma kabiliyetine sahip bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceğiz.

“SADECE BİR GRUBUN DEĞİL, HERKESİN SESİNE KULAK VEREN BİR KENT KONSEYİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Sadece bir grubun değil; hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, herkesin sesine kulak veren ve herkesin derdiyle dertlenebilen bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceğiz.

Bizler için koşuşturma, ulaşma, dinleme ve hayata geçirme süreci şimdi başlıyor. Sadece bu seçim sürecinde ulaştıklarımızla değil, ulaşamadığımız kurum ve kuruluşlarla da görüşerek, ‘ortak aklı’ önemseyen bir çizgide olacağız.

Bu vesileyle destekleriyle bizlerin yanında olan, gençliğin yanında duran Çanakkalelilere, seçim sürecinde centilmenliği karşılıklı olarak bırakmadığımız ve sürecin sonuna dek nezaket içerisinde olan Kent Konseyi geçmiş dönem başkanımız Sn. Ali Çalıdağ’a, bu süreçte yanımızda duran kıymetli büyüklerimize, bıkmadan usanmadan çalışan herkese ulaşmaya gayret eden kardeşlerime ve Kent Konseyi’nin kıymetli delegelerine tekrar teşekkür ediyorum.”


Fenerbahçe, Antalyaspor’u 2 golle geçtiÖnceki Haber

Fenerbahçe, Antalyaspor’u 2 golle geçti

Deha ikinci bölümüyle de reytinglerde zirvede!Sonraki Haber

Deha ikinci bölümüyle de reytinglerde zi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!