Çanakkale’de genç müzisyenin yasa boğan ölümü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de genç müzisyenin yasa boğan ölümü!
Çanakkale’nin tanınan ve sevilen müzisyenlerinden Erdem Sarıtaş, 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç müzisyenin ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Müzisyen Erdem Sarıtaş beyninde pıhtı atması sonucu Çanakkale’de hastaneye kaldırılmış, ardından İstanbul’daki bir hastaneye sevk edilerek ameliyata alınmıştı.

Ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavisi süren genç müzisyenden kötü haber geldi. Erdem Sarıtaş, 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Başarılı müzisyen memleketi Sivas’ta toprağa verildi.

“EN MUTLU OLDUĞUM YER SAHNE” DEMİŞTİ

Erdem Sarıtaş’ın genç yaştaki vefatı sevenlerini yasa boğarken, sahne aldığı Harmanyeri Restoran’ın işletmecisi Muammer Barışkan, genç müzisyenin ardından duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Erdem Sarıtaş ile geçirdikleri güzel anıların kendileriyle yaşamaya devam edeceğini belirten Barışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çok değerli kardeşim Erdem Sarıtaş, bana ‘hayatta en mutlu olduğum yer sahne’ demişti. Bu sabah aldığım kötü haberle derin bir üzüntü yaşadım. Sevdiklerimizi kaybetmek hayatın en zor yanlarından biri ve bu acıyı anlamak kolay değil. Sarıtaş ailesine ve sevenlerine bu zor süreçte sabır ve dayanma gücü diliyorum. Hayatın en zor tarafı, sevdiklerimize veda etmektir. Güzel hatıraları bizimle yaşamaya devam edecek. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”


Benfica’da Kerem Aktürkoğlu fırtınası dinmiyor: Atletico Madrid’i de boş geçmedi (Benfica-Atletico Madrid)Önceki Haber

Benfica’da Kerem Aktürkoğlu fırtınası di...

Lille-Real MadridSonraki Haber

Lille-Real Madrid

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!