Çanakkale’de yaşlı kadını dolandıran şüpheliler yakalandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de yaşlı kadını dolandıran şüpheliler yakalandı!
Çanakkale’de kendilerini jandarma olarak tanıtarak, yaşlı bir kadının altınlarını çalan dolandırıcılar yakalandı. Mahkemeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay geçtiğimiz 17 Aralık’ta Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Dereoba köyünde meydana geldi.

72 yaşındaki E.Ö’nün evine gelen şahıslar, kendilerini jandarma olarak tanıtarak, yaşlı kadına kimliğinin bir hırsızlık olayında kullanıldığını, çalınan altınlar ile kimliğinin ellerinde olduğunu, evinde bulunan altınları vermesi durumunda, kendilerindeki altınlarla karşılaştırma yapacaklarını söyleyip E.Ö’nün altınlarını aldı.

E.Ö’den aldıkları 2 burma bilezik, 1 tam altın ve 2 çeyrek altın ile evden çıkan 3 şüpheli, Çan-Çanakkale karayolunda ticari bir taksiyle kaçmaya çalışırlarken jandarma ekiplerince yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, olayla ilgisi olduğun tespit edilen diğer 2 şüpheliyi de Yalova’da yakaladı.

Yakalanan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çanakkale kapalı cezaevine gönderildi. Çalınan altınlar ise sahibi E.Ö’ye teslim edildi.

 


Çanakkale’de 1 göçmen kaçakçısı yakalandı!Önceki Haber

Çanakkale’de 1 göçmen kaçakçısı yakaland...

Instagram fenomeni Neşe Özkan hayatını kaybetti!Sonraki Haber

Instagram fenomeni Neşe Özkan hayatını k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!