Fenerbahçe'den Ansu Fati bombası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'den Ansu Fati bombası!
Fenerbahçe, Barcelona'da forma şansı bulamayan Ansu Fati'yi kiralamak için yeniden çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde de adı Fenerbahçe ile anılan, Barcelona'nın kadroda düşünmediği Ansu Fati'yi kiralamak için çalışmalar başladı.

Diario AS'ın haberine göre; Fenerbahçe, Ansu Fati'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Hücum bölgesi için arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho'nun olumlu raporuyla birlikte Fati için girişimlere başlama kararı aldı.

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco'nun önümüzdeki günlerde oyuncunun temsilcisiyle görüşme sağlaması bekleniyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 1 MİLYAR EURO

Barcelona Kulübü, oyuncunun sözleşmesinin yenilendiği 2021-2022 sezonunda Ansu Fati'nin kontratının 5 yıl uzatılarak 30 Haziran 2027 tarihine kadar geçerli olacak şekilde revize edildiğini ve tek taraflı serbest kalma bedeli için 1 milyar euro bonservis bedeli konulduğunu açıklamıştı.

Transfermarkt verilerine göre 2002 doğumlu oyuncunun güncel değeri ise 15 milyon euro...

BU SEZON SADECE 51 DAKİKA GÖREV ALDI

Ansu Fati, bu sezon 1'i La Liga, 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 maçta görev aldı. Fati, sonradan oyuna dahil olduğu bu maçlarda kısa süreler aldı ve toplamda 51 dakika sahada kaldı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON NE YAPTI?

Geçen sezonu Brighton'da kiralık geçiren 21 yaşındaki kanat oyuncusu, İngiliz ekibinde 27 maça çıktı ve 4 gol, 1 asist yaptı. Barcelona kariyerinde ise 112 maçta süre aldı ve 29 gol, 10 asistlik kakı verdi.

Kaynak: Hürriyet


SON DAKİKA: Sivas'ta art arda depremler | Son depremlerÖnceki Haber

SON DAKİKA: Sivas'ta art arda depremler...

Nefise Karatay kendisine en çok gelen mesajı açıkladı! "Sen de yaşlandın"Sonraki Haber

Nefise Karatay kendisine en çok gelen me...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!