yeni kordon yazı banner

Jülide İskenderoğlu için sürpriz iddia: Yeni hedefi o koltuk mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jülide İskenderoğlu için sürpriz iddia: Yeni hedefi o koltuk mu?
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olan ancak seçimi kaybeden Jülide İskenderoğlu’nun, partisinin İl Başkanı olmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Son yerel seçimlerde Çanakkale’de büyük hayal kırıklığına uğrayan AK Parti’de teşkilatlardaki belirsizlik sürüyor.

Seçimin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen kimsenin sorumluluk üstlenerek istifa etmediği AK Parti’de İl Başkanı Naim Makas ile yola devam edilip edilmeyeceği hala merak konusu.

KULİSLER HAREKETLENDİ

Öte yandan, eylül-ekim ayları itibariyle il, ilçe kongreleri sürecine girecek AK Parti’de Çanakkale İl Başkanlığı için Jülide İskenderoğlu’nun ismi gündeme geldi.

Parti kulislerinde, İskenderoğlu’nun İl Başkanı olmak için çalışmalara başladığı ve parti içerisindeki bazı üst düzey isimlerle ikili görüşmeler gerçekleştirdiği konuşulur hale geldi.

2018-2023 yılları arasında AK Parti Çanakkale Milletvekili olarak görev yapan Jülide İskenderoğlu, son olarak 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olmuş ancak seçimi CHP’nin adayı Muharrem Erkek’e kaybetmişti.

*Editörün notu: Haberi yayına hazırlamadan önce söz konusu iddialara ilişkin görüşlerini almak için telefonla aradığımız Jülide İskenderoğlu’na ulaşamadık.


Çanakkale’de eş zamanlı uyuşturucu operasyonları: 12 gözaltıÖnceki Haber

Çanakkale’de eş zamanlı uyuşturucu opera...

Meteoroloji’den Çanakkale’ye yağış uyarısı!Sonraki Haber

Meteoroloji’den Çanakkale’ye yağış uyarı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!