Kuruluş Osman Karesi Bey kimdir? Karesi Bey’i kim oynuyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuruluş Osman Karesi Bey kimdir? Karesi Bey’i kim oynuyor?
ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezonu başladı. Yaz tatili sürecinde ekran macerasına kısa bir ara veren iddialı dizinin yeni sezon başlangıcı da bir hayli heyecanlı oldu. Dizinin takipçileri yeni sezonun ilk bölümünü heyecanla bekliyordu.

Kuruluş Osman’ın 6. sezonu bu akşamki yeni bölümüyle başladı. Yeni sezona start veren dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosu da genişledi. Yeni oyuncuları kadrosuna dahil eden sevilen dizide Karesi Bey’i canlandıran oyuncunun ismi de merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman Karesi Bey kim? Kuruluş Osman Karesi Bey’i kim oynuyor? Kuruluş Osman Karesi Bey gerçek adı ne? Ali Sürmeli TV dizileri ve hakkındaki tüm merak edilenler…

USTA OYUNCU KURULUŞ OSMAN KADROSUNA DAHİL OLDU

Rol aldığı tüm projelerde başarılı performansıyla hafızalara kazınan usta oyuncu Ali Sürmeli, ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil oldu. Dizinin yeni sezonunda kadroda olacak usta isim, Karesi Bey karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak. Usta oyuncu Ali Sürmeli’nin hayat vereceği Karesi Bey karakteri şimdiden merak konusu olurken Karesi Bey hakkında araştırmalar da başladı. Karesi Beyliğinin beyi olan Karesi Bey, lider ruhu ve gözü kara oluşuyla bilinir. Kendisini Anadolu’nun hükümdarı olacak güçte görmekte olan Karesi Bey, ileri görüşlü bir liderdir. Adımlarını her zaman sağlam atara ve düşmanlarına hata yaptırır.

ALİ SÜRMELİ TV DİZİLERİ

1959 yılında Bingöl’de dünyaya gelen Ali Sürmeli, Zaza kökenli bir ailenin çocuğudur. Aslen Muş Vartolu olan Sürmeli, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, Çarpışma, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Adım Farah gibi çok sayıda yapımda rol aldı.


Memurların aldığı zam enflasyona karşı eridi!Önceki Haber

Memurların aldığı zam enflasyona karşı e...

Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Begüm Hatun’u kim oynuyor?Sonraki Haber

Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Begüm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!