yeni kordon yazı banner

Lapseki Belediyesi’nde skandal olay: Meclis toplantısını bastı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti yönetimindeki Lapseki Belediyesi’nin haziran ayı olağan meclis toplantısı skandal bir olaya sahne oldu. Hiçbir resmi görevi olmamasına rağmen, Belediye Başkanı Atilla Öztürk’e olan yakınlığını kullanarak başkanın tüm özel görüşmelerini ayarladığı öne sürülen Erdem Candaroğlu isimli şahıs, AK Partili bir meclis üyesinin kendisine tepki gösterdiği esnada meclis toplantısını bastı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den İYİ Parti’ye geçen Lapseki Belediyesi’nin haziran ayı olağan meclis toplantısı, görülmemiş bir skandala sahne oldu.

Seçim sürecinde İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk’ün en yakınındaki isimlerden olan ve Lapseki’de emlakçılık yapan Erdem Candaroğlu isimli kişi, belediye meclisini bastı.

Skandal olay şöyle gelişti…

“BENİM CANDAROĞLU”

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hakan Genç, ilçede son dönemde bütün vatandaşların konuştuğu Erdem Candaroğlu‘nun kim olduğunu, belediye başkanı Atilla Öztürk’ün yanında hangi sıfatla durduğunu, ne vasıfla geldiğini, her şeyin altından Candaroğlu isminin çıktığını, kahvede insanların ‘randevu alacağız Candaroğlu karşılıyor, Candaroğlu içeri almıyor’ dediğini iddia ederek Başkan Öztürk’ten açıklama istedi.

Bu sırada kapıyı vurarak bir anda içeri giren Erdem Candaroğlu, AK Partili Meclis Üyesi Hakan Genç’e, ‘Benim Candaroğlu’ dedi. Diğer meclis üyelerinin araya girmesiyle, Erdem Candaroğlu salondan çıkarıldı ve tartışma büyümeden son buldu.

“MEĞER RANDEVULAR BİLE EMLAKÇIDAN ALINIYORMUŞ”

Lapseki Belediyesi’nde yaşananlar üzerine açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, “Lapseki'de Belediye Meclisi, Belediye Başkanı'nın yanından ayırmadığı bir emlakçı tarafında basıldı! Meğer randevular bile emlakçıdan alınıyormuş. Seçilmiş Belediye başkanına elbette saygımız var fakat iradesini başkalarının tahakkümü altına bırakmasına asla! Seçmenin iradesine gölge düşürülmüştür” diyerek yaşananlara olan tepkisini dile getirdi.


Doğru tedaviyle kanseri yendi – Çanakkale YorumÖnceki Haber

Doğru tedaviyle kanseri yendi – Çanakkal...

Çanakkale’de TOKİ’den skandal iş bilmezlik: Önce yaptılar, sonra yıktılar!Sonraki Haber

Çanakkale’de TOKİ’den skandal iş bilmezl...

Haber Yorumları

  • Arnavutköy08-06-2024 23:51

    Beyefendinin abisi de İstanbul’da ak partiden belediye başkanı oldu. Ne güzel dünya. Abi ak partiden başkan, kendisi Çanakkale’de iyi partiyi destekliyor ak partiye karşı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!