Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı merak edilen Yavaş, “Partimiz aday gösterirse aday oluruz” dedi.

Yerel seçimin ardından birinci parti konumuna yükselen CHP'de olası bir erken seçime yönelik cumhurbaşkanı adayı tartışmaları yürürken en kuvvetli adaylardan biri olarak anılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

ADAY OLACAK MI?

Mansur Yavaş, ortada adaylık gündemi olmadığını belirterek ülke gündeminin ortadan kaldırılmaya çalışıldığını belirtti. Adaylık tartışmalarında yaşanan merakı gidermek isteyen Yavaş, “Partimiz aday gösterirse aday oluruz” dedi.

Yavaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın İmamoğlu'nun (İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu) ve benim ağzımdan bir şey çıkmadığı halde kulis bilgisi adı altında hem hükümeti eleştirip hem de hükümete hizmet edecek gereksiz tartışmalar yaptırıyorlar ve gündemi unutturuyorlar. Ülkenin tek gündemi emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları, dar gelirli vatandaşlarımız aç yaşıyorlar.

Partimiz aday gösterirse aday oluruz. Türkçe konuşuyoruz ve gayet açık konuşuyoruz. Onun haricinde söylenen sözlerin kıymeti harbiyesi yoktur. Muhalefet tüm gücüyle sıkıntıların çözümü konusunda çalışmalı. Bunun haricinde konuşulanlar boş laftır."


Mehmet Şimşek'ten 'takı garantili düğün' için talimat: İnceleme başlatılacakÖnceki Haber

Mehmet Şimşek'ten 'takı garantili düğün'...

Çanakkale’de silahlı çatışma çıktı!Sonraki Haber

Çanakkale’de silahlı çatışma çıktı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!