‘Vartolu’ Çanakkale’ye geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Vartolu’ Çanakkale’ye geliyor!
Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in “12 Numaralı Adam” isimli tiyatro oyunu, 10 Ekim Perşembe günü Çanakkale’de sahnelenecek.

Rol aldığı dizi ve filmlerle geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in senaryosunu kaleme alıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “12 Numaralı Adam” Çanakkale’de sahnelenecek.

10 Ekim Perşembe günü Çanakkale İçdaş Kongre Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak gösterinin başlama saati 20.30 olacak.

Biletler; Biletix, Bubilet ve BiletlerBenden’de biletleri satışa sunulacak.

İndirimli biletler için doreyorganizasyon.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı iletişim: 0545 552 17 17

“12 NUMARALI ADAM” KONUSU

Yıllarını aynı takımda geçiren bir kalecinin hikayesi… Birkaç maç boyunca hatalı goller yiyen ve yedek kalan kaleci, yıllar sonra belki de hiç top gelmeyecek bir maçta tekrar kaleye geçer. Bu 90 dakika, onun geçmişini, yaşadıklarını ve seçimlerini sorguladığı bir içsel yolculuğa dönüşür.

Seyirciler, bu oyunda hayatın çizgilerinin dışına çıkarak aile olmayı, yalnızlığı ve hayatı sorguluyor. “12 Numaralı Adam” seyirciyi taraftara dönüştüren unutulmaz bir performans sunuyor.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

2009-2012 yılları arasında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı "Er Mahmut Karakum" karakteri ile tanınmaya başlayan sanatçı; ardından Torbacının Esrarı, Babalar ve Evlatlar, Merhamet ve One Night in İstanbul gibi yapımlarda yer aldı. Ulan İstanbul adlı dizideki "Karlos" karakteri ile ünü yayıldı.

2014'te Yağmur: Kıyamet Çiçeği isimli sinema filminde "Şenol" karakterini ve İtirazım Var'da "Süpermen" karakterini canlandırdı. 2015'te "Güven" canlandırdığı Kara Bela filminden sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı tarihî dizide "Şahin Giray Han" karakterini oynadı. Onur Ünlü'nün 2017 yapımı Put Şeylere filminde rol aldı. 2017-2021 arasında Ay Yapım’ın Çukur dizisinde ‘Vartolu Sadettin / Salih Koçovalı’ karakterini canlandırdı.


Güzelyalı ve Dardanos’ta sular kesildi!Önceki Haber

Güzelyalı ve Dardanos’ta sular kesildi!

Çanakkale’de balıkçı tezgahlarına denetim!Sonraki Haber

Çanakkale’de balıkçı tezgahlarına deneti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!