Bağımsız Aday Acar’dan çocuklara karne hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağımsız Aday Acar’dan çocuklara karne hediyesi
Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, çocuklar için karne hediye etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak Özgür Acar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Dönemini tamamlayarak tatile giren öğrencileri unutmadı.

Kapalı pazaryerinde öğrenciler için karne hediye etkinliği düzenleyen Acar, çocukları sevindirdi.

Patlamış mısır ve pamuk şekeri eşliğinde robotik dans gösterisini izleyen çocuklar doyasıya eğlenerek keyifli bir gün geçirdi.

Öte yandan başkan adayı Acar’ın etkinlik alanına girişine güvenlik güçlerince izin verilmemesi dikkat çekti.

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Bayramiç Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, “Hayattaki en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız, aynı zamanda güçlü yarınlarımızın da teminatı. Yoğun bir okul temposunun ardından tatili ve eğlenmeyi hak ettiler. Biz de onlar için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Keyifli bir gün geçirmelerine vesile olabildiysek ne mutlu bize. Şayet halkımız, Bayramiç’i yönetme görevine bizi layık görürse, çocuklar için çok önemli projelerimiz olacak. Bunu da halkımızın bilmesini isterim” şeklinde konuştu.


CHP'li Erkek'ten Çanakkale'deki idare amirlere ziyaretÖnceki Haber

CHP'li Erkek'ten Çanakkale'deki idare am...

Başkan Makas: “Şoförünü yönetemeyen CHP’li belediye, Çanakkale’yi nasıl yönetecek?”Sonraki Haber

Başkan Makas: “Şoförünü yönetemeyen CHP’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!