Çanakkale Belediyesi’nde ortalığı karıştıran yasak aşk skandalı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Belediyesi’nde ortalığı karıştıran yasak aşk skandalı!
Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in danışmanlığını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in eşi Ali Mert Taşcıer ve Erkek'in asistanı S.S. isimli kadın geçtiğimiz hafta görevden alındı. İki personelin görevden alınma nedeninin aralarındaki yasak aşk olduğu ileri sürüldü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in, eşinin S.S. isimli kadınla olan yazışmalarını yakaladığı ve Ankara'dan Çanakkale'ye gelerek belediyeyi bastığı öne sürüldü.

CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in milletvekilliği döneminden bu yana danışmanlığını yürüten CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in eşi Ali Mert Taşcıer hakkında yasak aşk iddiası ortaya atıldı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Çanakkale Belediyesi'nde danışman olarak çalışan ve Çanakkale’de lüks bir otele yerleştirilen iki çocuk babası Taşcıer, belediyede uzun yıllardır başkan asistanı olarak görev yapan S.S. isimli kadınla ilişkiye başladı.

TELEFON MESAJLARINI YAKALADI

Ali Mert Taşcıer, zaman zaman Ankara'ya giderek çocuklarıyla hasret giderirken iddiaya göre bir Ankara ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, eşinin S.S. ile olan yazışmalarını yakaladı.

Mesajlarda eşinin kendisini aldattığını gören Genel Başkan yardımcısı Taşcıer, küplere bindi.

İddiaya göre ilk uçakla Çanakkale'ye gelen ve belediye binasını basan Taşcıer, Erkek'in odasında terör estirdi. Taşcıer, Erkek’ten asistanını ve eşini derhal görevden almasını istedi.

Erkek yaşanan gelişmelerin ardından Ali Mert Taşcıer'i ve asistanı S.S.'yi görevden aldı.

S.S. isimli kadının tazminatsız işten çıkarıldığı öne sürüldü.

Ali Mert Taşcıer ise, "Ankara'daki işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden istifa ettim" dedi.

Taşcıer, hakkında çıkan iddiaların asılsız olduğunu ileri sürdü.


Çanakkale Boğazı’nda arızalanan gemi kurtarıldıÖnceki Haber

Çanakkale Boğazı’nda arızalanan gemi kur...

Hastaneye de Çanakkale’ye de yakışmıyor!Sonraki Haber

Hastaneye de Çanakkale’ye de yakışmıyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!