kaldırın bu saçmalığı

Burak Kunt, Rıdvan Uz’u yok saydı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burak Kunt, Rıdvan Uz’u yok saydı!
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkan Adayı olan ancak seçimi kaybeden Burak Kunt’un, yurtdışı çıkış harçlarına ilişkin sosyal medya paylaşımında partisinin Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’u es geçmesi dikkat çekti.

150 TL olan yurtdışı harçlarının 20 katlık zamla 3000 TL’ye yükseltileceği iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

Vatandaşların yanı sıra muhalif partilere mensup siyasetçiler, yurtdışı çıkış harçlarına yapılması muhtemel fahiş zamma tepki gösteriyor.

Bu isimlerden biri de 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkanı olan ancak seçimi kaybeden Burak Kunt…

Kunt kişisel sosyal medya hesabından, “Yurtdışı çıkış harcını kaldıralım diyeceğinize 3000 TL olsun demek bence bu millete yapılan büyük bir haksızlık! Kendi vatandaşını sömürmek… Seyahat özgürlüğünden bahsetmiyorum bile. Yazıklar olsun! Mecliste kıyameti koparmak gerek!” ifadeleriyle yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi.

Kunt’un paylaşımında, partisinin grup başkanvekilleri Buğra Kavuncu ile Turhan Çömez’i etiketlemesine rağmen, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’a yer vermemesi dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere Rıdvan Uz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme yapmasını gerekçe göstererek, partisinin kurucusu ve eski genel başkanı Meral Akşener’in fotoğraflarının İYİ Parti Genel Merkezinden kaldırılmasını önermesinin ardından, partisinin genel başkanı Musavat Dervişoğlu tarafından İYİ Parti'den kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

İşte Burak Kunt’un paylaşımı…

 


Bozcaada’da tatilcilerin isyanı: Katkı payı mı, ayakbastı parası mı?Önceki Haber

Bozcaada’da tatilcilerin isyanı: Katkı p...

Çanakkale’deki yangınların bilançosu acı oldu: 952 futbol sahası büyüklüğündeki alan yandı!Sonraki Haber

Çanakkale’deki yangınların bilançosu acı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!