Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Begüm Hatun’u kim oynuyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Begüm Hatun’u kim oynuyor?
Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni sezonuna başlıyor. Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları arasında Buçe Buse Karaman da yer alıyor. Bozdağ Film imzalı, filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz otururken senaryosunu ise Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Peki, Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir, tarihteki yeri ne? Oyuncu Buçe Buse Kahraman kimdir, kaç yaşında?

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Kuruluş Osman yeni sezonuna kaldığı yerden devam ediyor. Oyuncu Buçe Buse Kahraman yeni sezonda Begüm Hatun karakterine hayat veriyor. Kahraman son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterini canlandırıyordu. Peki, Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir, tarihteki yeri ne?

KURULUŞ OSMAN BEGÜM HATUN KİMDİR, TARİHTEKİ YERİ NE?

Begüm Hatun alımlı, güzel ve hırslı bir kadındır. Güç aşığıdır. Oldukça zekidir. Ustaca at biner ve kılıç kullanır. Keçilişah Beyliği'nin hatundur. Kocası öldükten sonra beylik postuna kendisi oturmuştur. Kardeşi Yusuf'tan başka kimsesi yoktur. Hedefi beyliği büyütmek ve gücüne güç şanına şan katmaktır.

KURULUŞ OSMAN YENİ OYUNCUSU BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1 Nisan 1996 yılında İzmir de doğan Buçe Buse Kahraman ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar vererek üniversitede eğitim almak için sınavlara girdi ve 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü kazanmıstır. İlk projesini 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat vermiştir. Genç oyuncu Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu, Baş Belası ve Yalı Çapkını gibi dizilerde rol almıştır.

 


Kuruluş Osman Karesi Bey kimdir? Karesi Bey’i kim oynuyor?Önceki Haber

Kuruluş Osman Karesi Bey kimdir? Karesi...

Buçe Buse Kahraman kimdir? Nereli, kaç yaşında?Sonraki Haber

Buçe Buse Kahraman kimdir? Nereli, kaç y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!