Portekiz Milli Takımı açıklandı: Gedson Fernandes sürprizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Portekiz Milli Takımı açıklandı: Gedson Fernandes sürprizi
Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez, Polonya ve İskoçya ile oynanacak milli maçların aday kadrosunu açıkladı. 51 yaşındaki teknik adamdan bir de Gedson Fernandes sürprizi geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş forması altında özellikle Giovanni van Bronckhorst'un göreve gelmesinin ardından büyük bir yükseliş gösteren Gedson Fernandes'in performansı ülkesinde de dikkat çekiyor.

ARTIK GOL DE ATIYOR

Hem Galatasaray'da oynadığı dönem hem de Beşiktaş'ta bu sezona kadar oynadığı süreçte takımın en iyi isimleri arasında gösterilen Gedson Fernandes'in tek eksiğinin skora katkı olduğu söyleniyordu.

Portekizli yıldız bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü. Hollandalı teknik adamla birlikte daha fazla hücuma çıkma şansı bulan yıldız oyuncu bu sezon sahaya çıktığı 11 maçta altı kez gol atarken iki kez de asist yaptı.

PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI'NDAN GEDSON AÇIKLAMASI

Bugün Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Martinez, Milli Takım kadrosunu açıklarken Gedson Fernandes'ten de bahsetti.

Bir muhabirin, 'Milli Takım havuzunda daha fazla oyuncu var demiştiniz. Bu kadroyla mı devam edeceksiniz?' sorusuna Martinez şu şekilde yanıt verdi: "Artık takip etmemiz gereken daha fazla oyuncu var. Gedson Fernandes, Florentino, Bragança, Quaresma, Handel, Francisco Moura... Bunlar Milli takımın eşiğinde olan oyuncular."

İŞTE PORTEKİZ MİLLİ TAKIM KADROSU

Diogo Costa, Rui Silva, Velho, Dalot, Cancelo, Semedo, Nuno Mendes, Ruben Dias, Inacio, Veiga, Antonio Silva, Palhinha, Samuel Costa, Joao Neves, Ruben Neves, Otavio, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Felix, Neto, Francisco Conceiçao, Francisco Trincao, Leao, Jota, Cristiano Ronaldo.

Kaynak: Fanatik

 

 


KPSS ortaöğretim taban ve tavan puanları: 60, 65, 70, 75 puan ile ne olunur, P94 puan türü nedir?Önceki Haber

KPSS ortaöğretim taban ve tavan puanları...

İstanbul'da kan donduran olay: İki kadını vahşice öldürüp intihar etti!Sonraki Haber

İstanbul'da kan donduran olay: İki kadın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!