Hakem Elif Karaarslan kimdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakem Elif Karaarslan kimdir?
Hakem Elif Karaarslan, yeşil sahalarda güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı hakem Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte ayrıntılar.

Son yıllarda kadın hakemlerin artmaya başladığı Türk futbolunda özellikles sosyal medyada en çok paylaşılan isimlerden biri Elif Karaarslan oldu. Güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken başarılı hakem hakkında detaylar merak ediliyor. Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte genç hakem hakkındaki ayrıntılar

ELİF KARAARSLAN KİMDİR?

İstanbul Kadıköy'de 9 Temmuz 2000'de dünyaya gelen Elif Karaarslan alt liglerde hakemlik yapıyor. 23 yaşındaki hakem görev yaptığı maçların yanı sıra sosyal medyada güzelliğiyle de artık tanınan isimler arasında yer alıyor.

Küçüklüğünde futbol oynayan ve futbola her zaman merakı olan Karaarslan, ilk olarak Libade Spor Kulübü'nde futbol oynadı. Burada lisanssız olarak top koşturan güzel hakem, daha sonra Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş Bayan Futbol Takımında lisanslı olarak forma giydi.

Ailesinin futbol oynamasını istemediği Elif Karaarslan, zaman geçtikçe ailesini ikna ederek yeşil sahalardaki varlığını sürdürdü. 16 yaşındayken Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ön çapraz bağları kopan ve sakatlanan Karaarslan, internette gördüğü yabancı bir kadın hakemden etkilenerek hakem olmaya karar verdi.

Bu andan itibaren hakemlik üzerine yoğunlaşan Elif Karaarslan, istediğini elde etti ve alt liglerde hakemlik yapmaya başladı.

Son dönemlerde ise sıkça sosyal medyada paylaşılan güzel hakem, kendi sosyal medyasını da etkin şekilde kullanıyor. Karaarslan'ın ınstagram'da 300 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

 


Londra dönüşü Abdullah Gül ve eşine şok!Önceki Haber

Londra dönüşü Abdullah Gül ve eşine şok!

Yorum Yazın